Uppdatering

Höstterminen börjar 1:sta september

Hösten börjar visa sig med kyligare väder och gulnande blad. På Golden Ladies betyder det att tisdagscaféerna startar upp igen. Den 6:e september håller vi till i Zinkens Odlarförening och därefter är vi tillbaka på Regnbågen, i seniorboendets lokal Rio Träffen. Där möts vi varje tisdag och fikar tillsammans. Ibland har vi temacaféer som är väldigt omtyckta. Dessa kan ha teman allt från fråga doktorn till berättelser om gamla lesbiska tidningar.

Vi fortätter med vandringar, spelhålor, fikor mm. Kolla in kalendern för mer info. Är du inte ännu medlem kan du alltid komma till våra tisdagscaféer och känna efter om Golden Ladies är något för dig. Hör gärna av dig på förhand till info@goldenladies.nu så ser vi till att välkomna dig ordentligt. Här hittar du mer info om hur du blir medlem.