Tisdagscafé

Vi har för tillfället en del digitala tisdagscaféer som kräver föranmälan.

Så fort det är möjligt kommer vi att starta fysiska tisdagscaféer igen.

På tisdagarna ordnar vi tisdagscafé klockan 17.00. Ibland ordnar vi temakvällar och bjuder in föreläsare, men ofta umgås vi bara. Cafékvällarna är ett avslappnat sätt att träffa vänner och ingå i en gemenskap. Deltagaravgiften är 20 kr och betalas kontant på plats. Det bjuds på en macka, kaffe och te. Cafékvällen brukar pågå ett par timmar, och sedan är det många som går vidare och äter tillsammans senare på kvällen.

Vi håller våra tisdagscaféer hela våren i RFSLs lokaler i Vita huset på Alsnögatan 7, tredje våningen, 116 41 Stockholm. Mer information om lokalerna och hur du tar dig dit hittar du i länken nedan.

OBS: På grund av allergier ber vi besökare att undvika starka dofter och att inte ta med nötter eller pälsdjur till våra lokaler. Se information om tillgänglighet och hur man hittar till oss på RFSLs hemsida.

Är det första gången du kommer på ett tisdagscafé? Hör gärna av dig i förväg per e-post info@goldenladies.nu. Då utser vi en kontaktkvinna som tar emot dig, presenterar dig och ser till att du finner dig tillrätta.

Du är varmt välkommen.