Uppdatering

Sommaren är här!

Äntligen är det sommar, och Golden Ladies fortsätter med aktiviteter även i sommar. Vi har promenader, vandringar, fester, picknickar mm. Du som redan är medlem får utskicken i din epost, och finns du på facebook så kan du få uppdateringar via vår slutna facebook grupp.

Trots att pandemin inte längre klassas som samhällsfarlig så önskar vi att alla som deltar är vaccinerade. Speciellt gäller det för innomhus aktiviteter. Tisdagscaféerna har uppehåll under sommaren, men några grillkvällar kan det bjudas in till.

Vi har tagit i bruk Billetto för köp av festbiljetterna, och det ser ut att fungera bra. Då vi använder Billetto behöver våran kassör inte jobba extra för att hantera eventuella återbud och frågor angående betalningar.

Om du ännu inte är medlem så hoppas jag att du vill bli det. Hur du gör hittar du här.