Okategoriserad

En virtuell kram i ensamheten

Eftersom de flesta av oss sitter hemma för att undvika att smittas av Covid-19 så är det många som känner sig ensamma just nu.

Har du någon i din telefonbok som du tror skulle uppskatta ett telefonsamtal så slå dem en signal.

Våren är här och med den en grönska som vi saknat. Har du möjlighet så gå ut på en promenad. Titta, lyssna och lukta på naturen omkring dig. Kanske får du syn på en myra som trots pandemin drar sitt strå till stacken.

Bara det blir varmt nog hoppas vi kunna träffas utomhus i mindre sammanhang så vi åtminstone får se och höra varandra, fast det inte är tid för en svängom riktigt än. Fester är planerade till hösten och vi hoppas verkligen att aktiviteterna kan komma igång igen så fort som möjligt.
Tills dess: stanna hemma och rädda liv.

Många varma kramar till dig!

PS: Gå till vårdcentralen om du behöver vård. Allting kan inte vänta tills pandemin är över.