Uppdatering, Utskick

Hösten närmar sig

Vi börjar se lite gula löv på träden och ljuset har ändrat karaktär. Hur hösten kommer att se ut vet ingen ännu. Därför är det för tidigt för att göra planer för våra fysiska tisdagscaféer ännu. Så vi tänker om och tänker nytt. Det planeras lite konstpromenader och digitala möten. Har du förslag på aktivitet så hör av dig till oss.

Det första digitala tisdagscaféet hölls 4/8 med 5 modiga ladies. Birgit höll i ordet och vi hade en givande diskussion om hur vi påverkats av covid. Vad har vi hittat på att fylla vår tid med? Vad för nya saker har vi lärt oss? Vilka positiva idéer och insikter har isoleringen fört med sig? På följande digitala caféer har vi fortsatt diskussionen samtidigt som vi blivit mer vana att mötas digitalt. På senaste caféet diskuterade vi bland annat om HBTQ erfarenheter.

Kanske du skulle våga dig med på ett digitalt tisdagscafé? Det finns stöd att få bara man vågar be om det. Kan du använda appar på din telefon så kan du vara med på digitala möten. Kanske hittar vi på några roliga temacaféer som vi håller antingen irl (in real life, alltså som en fysisk träff) eller som digitalt möte.